Kiskunhalas tűz

Csütörtökön kora délután kapott lángra a vegyeserdő és az aljnövényzet mintegy 200 hektáron. Senki sem sérült meg de a tűz miatt több embert is ki kellett költöztetni.


Topart Tuzfalfestmenyek Neopaint Works Falfresko Homlokzatdekoracio Budapest Hungary Art World Street Art Budapest

A tűz terjedése miatt a Mancs a Kézben Kutyamentő Alapítvány állatait is el kellett szállítani.

. Lángol az erdő Kiskunhalas mellett tanyák is veszélyben vannak. Sziréna Hatalmas tűz. Tizenhét településről több mint száz tűzoltó oltja a lángokat jelenleg is Kiskunhalas külterületén ahol tegnap óta nagy területen ég fenyves és vegyes erdő írta péntek délelőtt 10 előtt kiadott közlemény ében a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A Dél-alföldi régió hírei. Több mitn száz tűzoltó küzd a lángokkal vízsugarakkal homokkal kéziszerszámokkal igyekeznek megfékezni a tüzet. A ház teteje már teljesen leégett.

A kiskunhalasi és a kiskunmajsai hivatásos tűzoltók négy vízsugárral oltják a lángokat. Megosztás Facebookon Küldés Messengeren További lehetőségek Rendkívüli hír. Megosztás Facebookon Küldés Messengeren További lehetőségek A lángok a fák koronájába is belekaptak.

Július 22 péntek 1127 Tizenhét településről több mint száz tűzoltó oltja a lángokat Kiskunhalas külterületén ahol csütörtök óta nagy területen ég fenyves és vegyes erdő - közölte a katasztrófavédelem péntek délelőtt a honlapján. Kegyetlen tűz pusztít Magyarországon több mint száz tűzoltó küzd vele Magyarország Barsi Zoltán 2022. Videón a lángokban álló kiskunhalasi erdő egy állatmenhelynek is mennie kellett Csütörtökön kapott lángra a Kiskunhalas külterületén található erdő az oltás még mindig folyik.

A helyszínen vannak a kiskunhalasi a kiskunmajsai a. A tűz közeli tanyákat veszélyeztet. Hatalmas tűz pusztít Kiskunhalas határában.

A padlásterében keletkezett tűz amelyet a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók fékeztek meg. Egy kétszáz négyzetméteres épület ég Kiskunhalason Alsószállás pusztán. Nagy területen ég az erdő Kiskunhalas külterületén a tűz tanyákat veszélyeztet 22 tűzoltóegység oltja a lángokat - közölte a katasztrófavédelem a honlapján csütörtök délután.

Tizenhét településről több mint száz tűzoltó oltja a lángokat Kiskunhalas külterületén ahol csütörtök óta nagy területen ég fenyves és vegyes erdő - közölte a katasztrófavédelem péntek délelőtt a honlapján. Kétszáz hektáron ég a fenyves és vegyes erdő Kiskunhalas külterületén a lángok a fák koronájába is belekaptak - közölte a katasztrófavédelem a honlapján csütörtök este. Hatalmas tűz pusztít Kiskunhalas határában.

Hatalmas tűz pusztít Kiskunhalas határában Lovastanyák lakott ingatlanok voltak veszélyben és ki kellett menekíteni az állatokat a Mancs Kutyaotthonból is. A tűzoltók négy vízsugárral oltják a lángokat. 2020 Több mint száz tűzoltó oltja a lángokat Kiskunhalas külterületén ahol mintegy kétszáz hektáron ég a fenyves és vegyes erdő - közölte a katasztrófavédelem a honlapján csütörtök este.

Ég az erdő Kiskunhalas külterületén. Még oltják a lángokat Kiskunhalas külterületén 20220721. Lovastanyák lakott ingatlanok voltak veszélyben és ki kellett menekíteni az állatokat a Mancs Kutyaotthonból is.

100 Projekt tervezett befejezésének dátuma. Sikerült megfékezni délelőtt a lángokat Kiskunhalasnál ahol csaknem 200 hektárnyi területen égett az erdő. ATV Ma 1746 Baleset-bűnügy.

A tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre a helyszínen egy helyi szakember a tűz oltását megkezdte a kiskunhalasi és a kiskőrösi hivatásos tűzoltók három vízsugárral a tüzet eloltották. 1718 Nagy területen ég az erdő Kiskunhalas külterületén a tűz tanyákat veszélyeztet 22 tűzoltóegység oltja a lángokat közölte a katasztrófavédelem csütörtök délután. A szakemberek arra hívják fel a figyelmet hogy a hőség és a szárazság miatt országszerte nagy.

A projekt során 1 fő gyakornok került alkalmazásra aki. A szél és a rosszul járható erdős terepviszonyok nehezítik az oltást. 3 348 990 Ft Támogatás mértéke.

A helyi szakemberek gyors helyzetfelismerésének és a tűzoltók gyors beavatkozásának köszönhetően személyi sérülés nem történt. A kiskőrösi hivatásos tűzoltók is a helyszínre érkeztek. A tűzoltásban a kiskunhalasi a kiskunmajsai a kiskőrösi a kalocsai a kiskunfélegyházi a bajai a szekszárdi a ruzsai a kisteleki és a szegedi hivatásos a soltvadkerti önkormányzati valamint a kiskunhalasi önkéntes tűzoltók is segédkeznek.

A szél és a rosszul járható erdős terepviszonyok nehezítik az oltást. 1200 Tizenhét településről több mint száz tűzoltó oltja a lángokat Kiskunhalas külterületén ahol csütörtök óta nagy területen ég fenyves és vegyes erdő - közölte a katasztrófavédelem péntek délelőtt a honlapján. A helyszínre tartanak még a paksi a nagybaracskai hivatásos és a mélykúti önkéntes tűzoltók is.

Egy mintegy kétszázötven négyzetméter alapterületű épületben egy informatikai raktár is van úgy tudjuk ott csaptak fel a lángok. A megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat. Napi 15 ezret is lehet keresni semmilyen papír nem kell Karrier.

A kiskunhalasi hivatásos egységek kezdték meg a beavatkozást megbontották az épület tetejét és oltani kezdték a tüzet. A helyszínen vannak a kiskunhalasi a kiskunmajsai a kiskőrösi. Halas Tűzvédelem Kft Kiskunhalas.

Nagy területen ég az erdő Kiskunhalas külterületén a tűz tanyákat veszélyeztet 22 tűzoltóegység oltja a lángokat - közölte a katasztrófavédelem a honlapján csütörtök délután. Az oltást a szél is nehezítette valamint az is hogy a környék nehezen járható. Ma 1741 Gondola-külterület Kiskunhalas.

A lángok a fák koronájába is belekaptak. A lángok a fák koronájába is belekaptak. Nagy erőkkel dolgoznak a tűzoltók a lángok oltásán Kiskunhalas külterületén ahol nagy területen kigyulladt az erdő.

Sokszinuvidek24hu 1 órája Tovább olvasom Magyarok tízezreit keresik erre a munkára. Ég az erdő Kiskunhalas külterületén. Hatalmas erdőtűz van Kiskunhalas mellett házak is veszélyben vannak MTI 20220721.

A lángok a fák koronájába is belekaptak. Hatalmas tűz keletkezett a Kiskunhalas külterületén lévő erdőben a tűz pedig 22 tanyát veszélyeztet. Erdőtűz halasi tűzoltók Az utóbbi évek legnagyobb erdőtüze pusztít Kiskunhalas külterületén az Olajosok útja mellett.

200 hektáron ég az erdő Kiskunhalas közelében galériával 2022.


Somogyi Toth Daniel Orgonahangversenye Playbill Broadway

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel